"Çalışma Hayatında Yenilikler" Konulu Seminer Yoğun Katılım ile Yapıldı.

17 Mart 2017 tarihinde Odamız Konferans Salonunda düzenlenen, Sigorta hayatında yenilikler, sigorta prim teşvikleri, Sosyal Güvenlik Mevzuatında gerçekleştirilen son düzenlemeler konulu seminerimiz, meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasında Oda Başkanımız Ali ŞAHİN kurumlar arası işbirliğine dikkat çekerek, sorunların çözümü ve uygulamadaki başarısının bu tür işbirliklerine bağlı olduğunu söyledi.

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tuncay CEVHEROĞLU da sigorta teşvikleri konusunda, mali müşavirlerin bilgilendirilmesinin uygulamanın başarısını artıracağı için bu tür ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.

Sosyal Güvenlik Denetmeni Hüseyin ERKEÇ, Sosyal Güvenlik Denetmeni Ömer Faruk BATUR ve Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Seher GÜNDÜZ’ün sigorta prim teşvikleriyle ilgili detaylı sunumundan sonra soru-cevap bölümü ve plaket töreni ile seminer sona erdi.