ASMMMO HEYETİ ANITKABİR'DE

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) Başkanı Ali Şahin ASMMMO'nun 22. Genel Kurulunda başkan seçildikten sonra ilk ziyaretini yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Anıtkabir'e gerçekleştirdi.

Kalabalık bir heyetle aslanlı yoldan yürüyerek Anıtkabir tören alanına gelen ASMMMO Başkanı Ali Şahin ve beraberindeki heyet askeri törenle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Mozalesine çelenk bıraktı.

Anıtkabir tören alanında çekilen toplu hatıra fotografı sonrasında Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Ali Şahin, Laiklik vurgusu yaparak şunları kaydetti: Demokratik bir kurumun temsilcileri olarak ülke kalkınmasına yapacağımız desteğin yanında hukukun egemen olduğu, demokrasiyle, eşitlik ve barış içinde kardeşçe yaşayacağımız bir ülke yaratmak için azami katkıyı vereceğimizi, laiklikten ise asla taviz vermeyeceğimizi ifade ediyoruz.