ASMMMO'dan Örnek Davranış

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) örnek bir davranışa imza attı. Sarayköy Sevgi Evlerinden 19 çocuk ASMMMO Başkanı Ali Şahin'in de bulunduğu bir heyet tarafından alınarak Ahlatlıbel Atatürk Parkına pikniğe götürüldü. Çocuklar uçurtma uçurup, çimler üzerinde top oynarken ASMMMO Başkanı Ali Şahin çocuklarla yakından ilgilendi. Odamızın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Özellikle kimsesiz çocuklarımız ve yaşlılarımız için çeşitli faaliyetlerimiz oluyor. bugünde böyle bir faaliyetimi oluyor. Bu uçurtma şenliğini 23 Nisan'da yapacaktık ama hava muhalefeti nedeniyle yapamamıştık. Bunun üzerine 23 Nisan'da çocuklarımızla sinemaya gitmiştik."dedi.

ANKARA İKİNCİ PLANA İTİLİYOR

Türkiye'nin Başkenti Ankara'da bu tür etkinliklerin yeterli olmadığını belirten Şahin şunları söyledi: Diğer meslek odaları ile özellikle kimsesiz çocuklara yönelik koruyucu aile programı üzerine önümüzdeki günlerde bir proje yapmayı düşünüyoruz.Özellikle Ankara Barosu ile bu hususta görüşüyoruz. Aslında bir çok girişimin başlangıcı Ankara'dır başkent olması sebebiyle. Geçmiş dönemlerde de ön planda olan Ankara sanki bilerek ikinci plana itiliyor gibi. Bizde Ankara'nın yerel kurumları olarak üzerimize düşen çalışmaları yapacağız.