Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Birleştirilme Semineri Yapıldı

KAZANAN ANKARA EKONOMİSİDİR

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) meslek mensuplarının gelişimi ve değişen yasal uygulamaların sağlıklı takip edilebilmesi için meslek mensuplarına yönelik eğitimlerine devam ediyor. Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen "Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Birleştirilme Semineri" yoğun bir katılıma sahne oldu. ASMMMO Başkanı Ali Şahin meslek mensuplarına verdikleri eğitimlerle Ankara Ekonomisine de katkı yaptıklarını vurguladı.

Katılımın yoğunluğundan ötürü bazı meslek mensuplarının ayakta izlediği seminer Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı ile başladı.

ANKARALI MALİ MÜŞAVİRLER KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Yaptıkları eğitimle sadece meslek mensuplarına değil ekonomik verilerini düzenledikleri iş dünyasına da katkı sağladıklarını ifade eden ASMMMO Başkanı Ali Şahin şunları söyledi: Bundan sonra E-Fatura ve E-Defter, Vergi incelemelerinde karşılaşılan sorunlar, yıl sonu ya da dönem sonu işlemleri ile seminerlemiz devam edecek. Bilirkişilik eğitimlerini ülkemizde ilk başlatan odalardan biriyiz. Eğitimlerimiz devam ediyor. Meslekte uzmanlaşma diye adlandırdığımız alanlarda eğitimlerimize devam edeceğiz. Sizden gelen geri dönüşler sonucunda ilk olarak bağımsız denetim eğitimiyle başladık daha sonra iş denetimi, iş kontrol, hile denetimi ve son olarak şirket değerlemesi ile ilgili uzmanlık eğitimlerimiz devam ediyor ve devam edecek.

SEMİNERE KATILANLARA PLAKET

ASMMMO tarafından düzenlenen "Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Birleştirilme Semineri"ne Kırşehir SMMM Odası Başkanı Özgür Albayrak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yavuz Kara, SGK Rüzgarlı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Birol Toprak, SGK Rüzgarlı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Yalçın konuşmacı olarak katılırken seminer sonrası konuşmacılara birer plaket verildi. Seminer çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.