RUHSAT TÖRENİ

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) bünyesinde gerçekleştirilen ruhsat verme töreninde 80 meslektaş ruhsatlarını alarak mesleklerinde yeni bir döneme girdiler.

Ankara Down Town Otelde gerçekleşen ruhsat törenine meslektaşlarımız aileleriyle katılırken Oda Başkanımız Ali Şahin, Yönetim, Disiplin, Denetim Kurulu Üyelerimiz ruhsat törenimizde hazır bulundu.

Ruhsat töreni başlarken Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu.

"AİLELERİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Oda Başkanımız Ali Şahin tüm katılımcıları selamladıktan sonra şunları söyledi: Ülkenin en önemli meslek grubunun içine geldiniz. Ekonominin kaydını tutacak sizlerin aramıza katılmasından onur duyuyorum.

Çok zorlu ve uzun bir süreci tamamlayarak aramıza katıldınız. Bu sınav ve staj sürecinde sizlerle birlikte yorulan ve destek veren ailelerinize teşekkür ediyorum.

Dünyada ve Türkiye'de ekonomi oldukça mesleğimiz var olacak ve önemini kaybetmeyecek.