ZİYARET

Ankara Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler  Grup Başkanı Sayın Metin NİCANCI 'yı makamında  ziyaret gerçekleştirildi.
Oda Başkanımız Ali Şahin, Başkan Yardımcımız Nurali KELEŞ ‘ in gerçekleştirdiği ziyarette karşılıklı fikir alışverişinin ve iş birliginin önemi vurgusu yapıldı.Ziyaretimiz sırasın da Grup başkan yardımcıları Adnan OKKALI ve Barış ÖZELMACIKLI ‘ da hazır bulundular.

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Meslek mensuplarımızın müşterilerinin yoğunluğunun küçük mükellefler ve orta ölçekli  grup başkanlığında  olduğu ; özellikle müfettiş yardımcılarının meslektaşlarımızla olan ilişkilerin de daha özenli davranılması gereği  vurgulanmıştır ; İstişare yapılarak çalışmaların başarıya ulaşması için görüşlerimizi alarak hareket etmelerinin sağlıklı sonuçlar doğuracağını ifade ettik. Kendileri de her türlü işbirliğine açık olduklarını vurguladılar.