ETİK KONULU SEMİNERİMİZ

ASMMMO'DAN ETİK KONULU SEMİNER

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Etik Komisyonu tarafından organize edilen "Şirketlerde Suistimal Suçlarını Önlemede Etiğin Rolü" konulu seminer büyük ilgi gördü.

Meslek mensuplarının yoğun katılımı yanı sıra TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan, Bursa Oda Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Eskişehir Oda Başkanı Neşet Ertoy seminerde yer aldılar.

ASMMMO Genel Merkezi'nde gerçekleşen seminerin sunumunu  Prof.Dr. Çağnur Balsarı, TED Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Zaman, TED Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Özgün yaparken açılış konuşması yapan Oda Başkanı Ali Şahın şunları söyledi : Semineri organize eden Etik Komisyonumuza, sunum yapan Prof.Dr.Çağnur Balsarı’ya TED Yön.Kur.Üyesi Tayfun Zaman’a, TED Yön.Kur.Üyesi Altuğ Özgün’e Seminerimize katılarak katkı sunan TÜRMOB Gn.Bşk.Masis Yontan’a, Bursa Od.Bşk.Ahmet Hikmet Sönmez’e, Eskişehir Od.Bşk.Neşet Ertoy’a ve seminere katılan meslektaşlarımıza ve stajyerlerimize teşekkür ediyorum. ASMMMO olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişimi, ilerlemesi, çağa ayak uydurması önem verdiğimiz hususlar. Bu mantıkla yola çıkarak daha birçok etkinlikte siz değerli meslektaşlarımızla birlikte olacağız.