(2020/3.Dönem) 10 Ekim 2020 Tarihinde Yapılan Staja Giriş Sınavı’nda Başarılı Olan Adaylar Hk.

01 Ocak-10 Ocak 2021 tarihleri arasında stajlarını başlatabileceklerdir. 10 Ocak 2021 tarihinden sonra işe giriş yapan adaylar bu dönem staj başlatamayacaklardır Staja Giriş Sınav sonuçları 3 yıl geçerlidir

Staja başlama ön başvuruları TEOS (http://ssi.tesmer.org.tr) üzerinden ONLINE olarak yapılacaktır.

TEOS üzerinden ön başvuru yapan adaylar Staja Başlama evraklarını Odamız tarafından duyurulacak tarihler arasında getirebileceklerdir. Odamıza sunulan evrakların incelemesi yapıldıktan sonra uygun olanlar Odamız Yönetim Kuruluna sunulacak ve stajları yönetim kurulu kararı ile başlatılacaktır.

Staja başlayan adaylar, stajın başlamasından itibaren staj süresince uzaktan sürekli eğitime (e-Stajyer Eğitimi) tabi olacaklardır. Staja başlayan adaylara, sürecin başlatılmasıyla ilgili olarak daha sonra bilgi verilecektir.

Hazırlamanız gereken evrakların listesine ve matbu formlarına www.asmmmo.org.tr adresinden Stajyer İşlemleri kısmından Staj İşlemleri'nden STAJA GİRİŞ SINAVINI KAZANAN ADAYLAR İÇİN STAJA BAŞLAMA EVRAK LİSTESİ nden ulaşabilirsiniz.