2019/3. Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavına ilişkin Duyuru

Değerli Stajyerlerimiz,

15 Eylül 2019 tarihi itibariyle 1080 günlük staj süresini tamamlayan (kurs veya yükseklisans eğitimleri tamamlamış olanlar dahil) ve 07-08 Aralık 2019 (2019/3. Dönem) Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleki Yeterlilik Sınavlarına katılacak adaylarımızın;

05 Ağustos-09 Eylül 2019 taritarihleri arasında staj dosyasındaki eksik evraklarını tamamlamaları ve sınav başvurularını yapmaları gerekmektedir. (Staj dosyası eksiklerine dair inceleme aday ile birlikte yapılacak olup, şahsen müracaat zorunludur Telefonda eksiklik bilgisi verilmesi mümkün değildir.)

SINAV DOSYASI İÇİN İSTENEN EVRAKLAR:(sınav dosyası Odamızdan alınacak olup, ücreti 91.00 TLdir..)

Sermaye Piyasası Mevzuatı 2014 yılı ve  öncesinde staja giriş sınavlarında başarılı olmuş adaylar sorumlu olmayacaklardır.)

(TESMER Bankahesapları, özel ekranlar kullanılması nedeniyle internet üzerinden yapılan Havale ve hertürlü EFT işlemine kapalıdır. İnternet üzerinden yapılmaya çalışılan havaleve hertürlü EFTişlemi TESMERhesaplarına yansımayacağından herhangi bir olumsuz Durumla karşılaşmamak için sanal pos uygulaması veya ilgili banka şubelerinden ödeme yöntemlerini kullanınız.

b)      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

c)      3 Adet Renkli Fotoğraf.

d)      Resmi Kuruma vermek üzere; Cumhuriyet Savcılığından veya e-Devlet üzerinden alınmış adli sicil belgesi (Adli sicil kaydı olanlardan mahkeme kararı),

e)      Uzaktan Sürekli Eğitim Sertifikası( www.tesmer.org.tr  adresinden alınacaktır )

f)       (https://ssi.tesmer.org.tr) adresi üzerinden ön sınav ön başvurusu yapıldıktan sonar alına  çıktı.

Bilgi edinilmesini  rica eder, başarılar dileriz.