ASMMMO Futbol Turnuvası Başladı

Odamızın düzenlediği futbol turnuvası 4 Kasım 2017 Cumartesi günü çalınan düdükle başladı.

Toplamda 25 takımın katıldığı turnuvanın açılışında konuşan Oda Sekreterimiz Naci ALKAN; turnuvanın yirmi yılı aşkın süredir düzenlendiğini, yine Ankara’da kurumlar arası futbol turnuvasında Odamızın üst üste üç yıl Ankara şampiyonu olduğunu söyledi. Turnuvanın amacının meslektaşlararası yeni arkadaşlık ve dostlukların kurulması, var olanların pekiştirilmesi olduğunu ifade etti. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda turnuva kazananının dostluk ve centilmenlik olacağını belirtti. Bu düşünce ile geçen dönem turnuvanın en centilmen takımı olan Emek Spor takımı oyuncularının ASMMMO Teknoloji Paketi ile ödüllendirildiğini, bu dönem ve sonraki dönem en centilmen oyuncu ve takımlarının da ödüllendirileceğini ifade etti.