FUTBOL TAKIMIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

HFF Halı Saha Futbol Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen 1. Kamu Halı Saha Futbol Turnuvası'na katılan ASMMMO Futbol takımımız Aralık- Mart ayları arasında yapılan grup ve playof maçlarında yaptığı 11 maçı kazanarak finale gelmiş fakat finalde Yargıtay Futbol Takımına yenilerek ikinci olmuştur.

İlki düzenlenen 1. Kamu Halı Saha Futbol Turnuvasına Odamız dışında 11 kamu kurumu daha katılarak 12 takımla lig usulü her hafta maçlar yapılmış ve bu maçlar sonucunda oynadığımız tüm maçları (11 maçımızı ) kazanarak yenilgisiz  1.Sırada bitirmiştir.

Turnuvanın formatı gereğince ilk 4 sıraya giren 4 takım Playof maçları yapmış, yarı finalde Enerji  Bakanlığı'nı yenerek finale çıkmaya hak kazanmamız üzerine, 23.03.2018 tarihinde finalde karşılaştığımız Yargıtay futbol takımına 2-0 yenilmemiz neticesinde turnuvayı 2. Sırada bitirmiş bulunmaktayız. Ayrıca turnuvanın gol kralı Oda takımımızdan Mustafa Üreten olmuştur.

Düzenlenen turnuvada son ana kadar ortaya koyduğu futbol ve aldığı galibiyetlerle turnuvanın en büyük favorisi gösterilen Futbol Takımımıza katkı sunan başta spor komisyonu üyelerimiz; Başkan Murat Çelik, Başkan Yardımcımız Kayhan Yüzbaşıoğlu, Ayhan Karayağlı  Komisyon Üyeleri Erdem Soydemir, İlhan Taşkın’a ; ayrıca futbol takımımızı çalıştırmayı kabul eden antrenörümüz Müslüm Tansel’e ve futbol takımında yer alan sevgili futbolcu meslektaşlarımız Ali Öz, Cemal Özbek, Eren Poyraz, Eyüp Benek, Çetin Özer, Gökhan Beyazıt, Hakan Evşen, Kazım Üneş, Levent Doğan, Murat Can, Sedat Eski, Mustafa Üreten, Selim Mert, Serkan Kılıç , Serdar Türk, Seyit Ali Can, Vefa  Nazlıoğlu , Sinan Irkıçatal, Coşkun Erdoğan'a teşekkür ederiz.