MESLEK MENSUPLARINA HİZMETLER SÜRÜYOR

ASMMMO tarafından Kocatepe Kültür Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "E-Beyan Sistemi, E-Defter, E-Fatura, E-Arşiv Fatura Ve Muhtasar Prim Hizmet Beyannamesi Birleştirilmesi” konulu seminer  meslektaşlarımızın yoğun katılımına sahne oldu.

Oda Başkanımız Sayın Ali ŞAHİN meslek mensuplarına yaptığı konuşmada şunları söyledi: Mesleğimiz son dönemlerde bir kabuk değişimi içerisindedir. E-İşlemler meslek hayatımıza yoğun bir şekilde girmekte ve meslektaşlarımızın bu yeni duruma hazır hale gelmesi için Oda olarak yapılması gerekenleri yapma gayreti içerisindeyiz.

Mali müşavirlik mesleği bilgi ve birikime dayalı bir meslektir. Tecrübenin yanı sıra bilginin sürekli güncel olması, mesleğin uygulanması açısından olmazsa olmaz şartların başında gelmektedir. Bu nedenledir ki  Odamızın en önemli önceliğini eğitim faaliyetleri oluşturmaktadır. Ankara  genelinde bütün ilçe ve temsilciliklerde gerçekleştirdiğimiz eğitim faaliyetlerinin yanı sıra meslektaşlarımıza çalışmalarında yardımcı olması amacıyla hazırladığımız e-kitabımızı sizlerle paylaşıyoruz. Uygulamada sizlere pratik ve kolay bir şekilde bilgiye ulaşmanızı sağlamak amacıyla hazırladığımız çalışmamız son dönemde yapılan düzenleme ve değişiklikleri ile özellik gösteren işlemleri içermektedir.

Mesleki gelişimi sürekli kılmamızın en önemli araçlarından birisi eğitim faaliyetleridir. Odamız kaynaklarının büyük bölümünü eğitim faaliyetlerine ayırmaktadır. Meslektaşlarımızdan gelen eğitim taleplerini karşılama gayreti ve uğraşı içerisindeyiz.

Bu çalışmalarımız, meslektaşlarımızın uygulamada karşılaşacağı sorunları çözmesine ve işlerini daha kolay gerçekleştirmesine imkan sağlayarak, yeni düzenlemelerden haberdar olma konusunda eğitim çalışmalarımızla birlikte önemli katkı sağlayacaktır. Seminerimizin meslektaşlarımıza faydalı olmasını temenni ediyorum.