Odamız Tarafından Düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası Başladı

Açılışta bir konuşma yapan Oda başkanımız Ali Şahin ; güne yine yeni bir bomba sesleriyle uyandığımızı belirterek çok üzgün olduğunu ve Kayseri’de bugün bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyoruz dedi. Saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz diyen Başkan Ali Şahin İstanbul saldırısını bu son olsun diyerek kınamıştık  ancak katliamlar ülkesi haline gelen Türkiye’de her gün yeni bir acıyla uyanmaya başladık dedi. İçerisine sokulduğumuz karanlık süreçte saldırıyı gerçekleştirenleri ve bu karanlık zemini hazırlayanları şiddetle kınıyoruz diyerek sözlerini sürdürdü.

Başkan, Turnuvanın meslektaşların bir arada olması ve kaynaşması açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu ve nasıl ki mesleğimizi yaparken etik kurallara uyulması gerekiyorsa Futbol turnuvasında da centilmenlik kurallarına meslektaşlar tarafından uyulacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

Açılışa Bşk.Yardımcılarımız Nurali Keleş ve Hayrettin Çelik, Oda Sekreterimiz Naci Alkan, Oda saymanımız Turgut Bahadır, Disiplin Kurulu Bşk.Fatih Sülahi, Disiplin Kurulu Üyesi Kayhan Surat Denetleme Kurulu üyesi Sebahattin Gül Katıldı. Oda Sekreteri Naci Alkan Turnuvanın en centilmen takımına odamızın sürpriz bir hediyesi olduğunu belirterek centilmenliğe oda olarak çok önem verdiklerini belirtti. Oda saymanı Turgut Bahadır, oda tarafından düzenlenen turnuvanın ilk  başlatıldığı dönemde odada yönetici olduğunu ve turnuvanın başlatılmasında katkısının olmasının kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu vurguladı. Oda bşk.Yrd.Hayrettin Çelik’te Atatürk’ün ‘’Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim.’’ sözünü hatırlatarak iyi bir turnuva olması temennisinde bulundu. Denetleme Kurulu üyesi Sabahattin Gül,  en centilmen takımın kendi takımları olacağını ve bu konuda çok iddialı olduklarını vurguladı.

Turnuva Oda Başkanı Ali Şahin’in açılış vuruşunu yapmasıyla başlamış oldu.