SGK Ankara İl Müdürü Tuncay CEVHEROĞLU Odamızı Ziyaret Etti.

SGK Ankara İl müdürü Tuncay CEVHEROĞLU ve beraberinde SGK İl Müd. Danışmanı Nebi ÖZDEMİR SGK İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hülya KILIÇ  Odamızı ziyaret ettiler.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında odamıza ziyarete gelen SGK İl müdürü ve ekibiyle sıcak bir ortamda geçen görüşmede ; Oda başkanımız ve SGK  il müdürümüz kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekti.Sorunların çözümünde ortak hareket etmenin gerekliliği vurgulandı.

SGK teşvikleri ile ilgili odamız ve SGK tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 2 adet seminerden sonra bu seminerlerin Ankara'nın ilçelerinde de yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Oda başkanımız tarafından SGK Ankara İl Müdürüne Sorunlarımızla ilgili bir dosya takdim edildi.